skip to Main Content

Dakisolatie Dieren

DUBOTHERM, specialist in dakisolatie in Dieren

Specialist nodig voor het aanbrengen van dakisolatie in Dieren? Laat het dak van je woning of bedrijfspand vakkundig isoleren door DUBOTHERM. Een ongeïsoleerd dak zorgt voor een zeer groot warmteverlies, en kost dus veel energie en geld. Goede dakisolatie vermindert je stookkosten jaarlijks met honderden euro’s. En je vergroot ook nog eens je woon- en werkcomfort. Bij een verwarmde zolder kan dakisolatie je zomaar 650 euro per jaar schelen, bij een onverwarmde zolder bespaar je toch nog ongeveer 400 euro. 80% van de woningen in Nederland beschikt al over goede dakisolatie, maar de rest is niet of matig geïsoleerd. Een dak met matige isolatie verbeteren loont zeer zeker ook. Met dakisolatie in Dieren verhoog je meestal ook je woningwaarde.

dakisolatie Dieren

Plat dakisolatie

Ook voor plat dakisolatie in Dieren zijn meerdere mogelijkheden:

  • Binnenkant plat dak isoleren: dit kunnen we op elk gewenst moment doen. Hierbij brengen we het isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken met een dampremmende laag.
  • Buitenkant plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten aan met een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal sluiten we hierbij in tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Mocht de dakrand te laag zijn, dan kunnen we die hoger maken. Een andere mogelijkheid van plat dakisolatie aan de buitenkant is door het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Dakisolatie voor schuin dak

Dakisolatie in Dieren voor een schuin dak aanbrengen is op twee manieren mogelijk:

  • Dakisolatie aan de binnenkant: isoleren van een schuin dak aan de binnenkant geeft een goed tot zeer goed resultaat. De isolatie bestaat meestal uit een dampremmende folie. De ruimte tussen de folie en het dak vullen we dan met isolatiemateriaal. Afwerken doen we bijvoorbeeld met gipsplaten.
  • De buitenkant van een schuin dak isoleren is een kwestie van dakpannen verwijderen, isolatie aan de buitenkant aanbrengen en de pannen er weer terug op. Zo wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door dakbalken. Door het isolatiemateriaal komt het dak hoger te liggen. Daardoor moeten we de aansluiting met de dakgoot opnieuw aanleggen.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Dieren

Om een goede isolatiewaarde bij dakisolatie in Dieren te behalen is luchtdichting zeer belangrijk. Energieverlies door luchtlekken kan oplopen tot maar liefst 30 procent. Met luchtdichting bereik je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die ook nog langer vastgehouden wordt. Dat resulteert in een fors lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Ook jouw woning of kantoorpand laten voorzien van dakisolatie in Dieren door de specialisten van DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top