skip to Main Content

Dakisolatie Doetinchem

DUBOTHERM, voor vakkundige dakisolatie in Doetinchem

Zoek je een specialist voor het aanbrengen van dakisolatie in Doetinchem? Laat het dak van je woning of bedrijfspand vakkundig isoleren door DUBOTHERM. Een niet-geïsoleerd dak is een zeer grote energieverspiller. En dat kost geld. Met goede dakisolatie bespaar je honderden euro’s op jaarbasis aan stookkosten en vergroot je je wooncomfort. Bij een verwarmde zolder kan het je zomaar 650 euro per jaar schelen, bij een onverwarmde zolder bespaar je ongeveer 400 euro. Meer dan 80% van de woningen heeft al goede dakisolatie, maar de meeste woningen zijn niet of matig geïsoleerd. Een dak met slechts matige isolatie verbeteren loont dus zeer zeker ook. Met dakisolatie in Doetinchem verhoog je meestal ook de waarde van je huis.

dakisolatie Doetinchem

Dakisolatie voor plat dak

Voor plat dakisolatie in Doetinchem zijn er een aantal verschillende mogelijkheden voor je:

  • Binnenkant plat dak isoleren: dit kunnen we op elk gewenst moment doen. Hierbij brengen we het isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken met een dampremmende laag.
  • Buitenkant plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten aan met een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal sluiten we hierbij in tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand hierna te laag is, kunnen we deze verhogen. Een andere mogelijkheid van plat dakisolatie buiten is het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Dakisolatie voor schuin dak

Dakisolatie in Doetinchem voor een schuin dak kunnen we op twee manieren aanbrengen:

  • Dakisolatie binnenkant: isoleren van een schuin dak aan de binnenkant geeft een goed tot zeer goed resultaat. In de meeste gevallen brengen we hiervoor een dampremmende folie aan en vullen we de ruimte tussen de folie en het dak met isolatiemateriaal. De afwerking doen we met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • Buitenkant van een schuin dak isoleren is eenvoudigweg dakpannen eraf, isolatie aan de buitenkant aanbrengen en pannen er weer op. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door de dakbalken. Het isolatiemateriaal maakt het dak hoger, waardoor de aansluiting met de dakgoot opnieuw gemaakt wordt.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Doetinchem

Om de gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie te behalen, is luchtdichting cruciaal. Energieverlies als gevolg van luchtlekken kan oplopen tot wel 30%. Met luchtdichting heb je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die lang vastgehouden wordt. Het resultaat is een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Doetinchem door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top