skip to Main Content

Dakisolatie Zutphen

DUBOTHERM, voor optimale dakisolatie in Zutphen

Heb je een specialist nodig voor het aanbrengen van dakisolatie in Zutphen op je woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met de specialisten van DUBOTHERM voor de beste dakisolatie. Als een dak niet geïsoleerd is, is dat grote zonde. Want via een dak verdwijnt bijna 70% van alle warmte uit een pand. Met goede dakisolatie bespaar je al snel honderden euro’s op jaarbasis aan stookkosten. Plus, je vergroot je wooncomfort enorm. Dakisolatie boven een verwarmde zolder kan zomaar 650 euro per jaar schelen, en bij een onverwarmde zolder is dat nog altijd zo’n 400 euro. Het loont dus altijd de moeite om je pand te voorzien van goede dakisolatie. Extra voordeel is het hogere energielabel dat je huis dan krijgt. Onderstaand lees je meer over de verschillende mogelijkheden van dakisolatie in Zutphen.

dakisolatie Zutphen

Plat dakisolatie in Zutphen

Plat dakisolatie in Zutphen kan ook op meerdere manieren:

  • Isoleren aan de binnenkant: dit kunnen we op elk gewenst moment doen. We brengen het isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken met een dampremmende laag.
  • Isoleren aan de buitenkant: hierbij brengen we isolatieplaten aan met daarboven een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal leggen we hierbij in tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Mocht de dakrand hierna te laag zijn, dan kunnen we deze ophogen. Plat dakisolatie buiten aanbrengen kan ook met behulp van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten bovenop de bestaande dakbedekking.

Dakisolatie voor schuin dak

Dakisolatie in Zutphen voor een schuin dak is op twee manieren aan te brengen:

  • Binnenkant schuin dak isoleren: dat geeft een gegarandeerd goed resultaat. Hiervoor brengen we een dampremmende folie aan en vullen we de ruimte tussen de folie en het dak met isolatiemateriaal. Afwerken doen we vervolgens met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • Buitenkant van een schuin dak isoleren is simpel: dakpannen eraf, isolatie aanbrengen dakpannen er weer opleggen. Voordeel hiervan is dat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door de dakbalken. Dakisolatie aanbrengen aan de buitenkant is aan te bevelen tijdens een dakrenovatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Zutphen

Om de optimale en gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie te behalen, is luchtdichting uiterst cruciaal. Energieverlies door aanwezige luchtlekken kan oplopen tot wel 30%. Dat wil je natuurlijk niet. Met luchtdichting heb je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die lang vastgehouden wordt. Het resultaat is een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Zutphen door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top