skip to Main Content

Geluidsisolatie Aalten

DUBOTHERM: geluidsoverlast in Aalten verminderen

Geluidsoverlast door omgevingsgeluid of door kabaal van de buren kan zeer hinderlijk zijn. Heb je daar in Aalten ook last van? Met geluidisolatie in Aalten kun je een zeer groot deel van je geluidsoverlast verminderen als je de experts van DUBOTHERM inschakelt. Wij zijn specialist in het aanbrengen van geluidsisolatie in Aalten. Veel mensen in Nederland ervaren geluidsoverlast door bijvoorbeeld wegverkeer en burenlawaai. Dat zijn de nummers 1 en 2 op de grootste veroorzakers van geluidoverlast. Wist je dat langdurig blootstaan aan geluidsoverlast een risico voor de gezondheid kan vormen? DUBOTHERM helpt je graag met het reduceren van geluidsoverlast in je woning met bijvoorbeeld vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Geluidsisolatie Aalten

Omgevingsgeluid verlagen met geluidsisolatie

Geluidsoverlast is niet altijd te voorkomen. Uiteraard kun je wel aan je buren vragen om minder lawaai te maken, maar het verkeer en andere sraatgeuiden stilleggen is uiterard onmogelijk. Goede isolatie van de constructie van je woning is dan eigenlijk de enige oplossing voor het verhelpen van geluidsoverlast. Geluidsisolatie in Aalten aanbrengen heeft zelfs twee voordelen: de geluidsoverlast wordt minder, en je energierekening wordt bovendien lager. Voor het dempen van geluid is het volgende mogelijk: vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Vloer- en plafondisolatie in Aalten

De twee meest toegepaste manieren van geluidsisolatie in Aalten zijn vloerisolatie en plafondisolatie. Heb je een oudere woning met een houten vloer? De holle, geïsoleerde ruimtes tussen de vloerbalken werken vrijwel altijd als een klankkast met veel geluid tot gevolg. Wij vullen de ruimte tussen de vloerbalken op met een geluidsabsorberend materiaal. Dat geeft een aanzienlijke geluidsreductie. Wij helpen je graag met het reduceren van geluidsoverlast in je woning met vloer- en plafondisolatie

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Minder geluid en meer warmte met dakisolatie

Geluidisolatie in Aalten aanbrengen kan ook door middel van dakisolatie met een ontkoppeld plafond. Extra ‘tussenstof’ van geluidsabsorberend isolatiemateriaal en een losse binnenafwerking van het dak levert een flinke geluidsvermindering op. Ook maken we daarbij eventuele geluidslekken in het dak dicht. Geluidslekken zitten meestal bij de aansluiting van het dak op de gevel, bij de doorvoeren en schoorstenen en bij aansluitingen van de dakbalken (gordingen) op de (tussen)muur. Extra fijn is dat dakisolatie ook een sterke verbetering van de thermische isolatie in huis oplevert.

Muur- en spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van muurisolatie kan ook heel goed werken als geluidsisolatie in Aalten. In dat geval brengen we op de muur tussen twee woningen of ruimtes een ‘buigslappe’ ontkoppelde voorzetwand aan op één of beide kanten van de muur. Die voorzetwand is een zware, slappe plaat, die op de ontkoppelde profielen vastzit en met geluidsabsorberend materiaal gevuld is. Ook dichten we aanwezige geluidslekken. Daarnaast fungeert ook spouwmuurisolatie zeer goed als ‘geluidsisolatie’ naast de thermische isolatie.

Direct contact met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van geluidsisolatie in Aalten door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, isolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van diverse elementen in uw woning. Op de over ons pagina kunt u alle certificaten van DUBOTHERM bekijken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top