skip to Main Content

Geluidsisolatie Varsseveld

Geluidsoverlast in Varsseveld verhelpen met DUBOTHERM

Ervaar je geluidsoverlast in huis of van buren? Daar kun je wat aan doen. Als je contact opneemt met DUBOTHERM weet je zeker dat je binnenkort van je overlastprobleem verlost bent. Wij zijn specialist in het aanbrengen van geluidsisolatie in Varsseveld. Je bent zeker niet de enige die op een of andere manier geluidshinder ervaart. Half Nederland heeft hiermee te maken. De grootste ergernis is verkeerslawaai, met burenoverlast op de tweede plaats. Uit onderzoek blijkt dat langdurig blootstaan aan geluidsoverlast kan leiden tot gezondheidsrisico’s. Met geluidsisolatie is dat prima op te lossen. De specialisten van DUBOTHERM helpen je graag met het reduceren van geluiden in je woning met bijvoorbeeld vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Geluidsisolatie Varsseveld

Vloer- en plafondisolatie

Er zijn diverse manieren op geluidsoverlast te verminderen. Vloer- en plafondisolatie in Varsseveld werkt heel goed, zeker bij oudere woningen met een houten vloer. De ruimte tussen de vloerbalken kunnen we hierbij vullen met een geluidsabsorberend isolatiemateriaal. Daarmee is de klankkast van de holle, geïsoleerde ruimtes tussen de vloerbalken opgevuld om het geluid van voetstappen te dempen.

Geluidsisolatie vermindert buitengeluiden en contactgeluid

Geluidsoverlast is natuurlijk het beste aan te pakken bij de veroorzaker. Nu kan dat bij de buren nog wel lukken, maar met voorbijrazend verkeer is het lastig afspraken maken. Het enige wat je dan kunt doen is het laten aanbrengen van geluidsisolatie. Dat levert zelfs nog een tweede voordeel op: je geluidisolatie in Varsseveld geeft direct ook een thermische isolatie van je pand. En daarmee dus een welkome besparing op je energierekening. Wat betreft het dempen van geluid staan de volgende drie vormen van isolatie bovenaan: vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Dakisolatie reduceert geluid van buiten

Effectief geluidisolatie in Varsseveld aanbrengen kan ook met behulp van dakisolatie. Met een combinatie van extra ‘tussenstof’ van geluidsabsorberend isolatiemateriaal en een losse binnenafwerking van het dak kunnen we een forse geluidsvermindering realiseren. Ook dichten we hierbij alle aanwezige geluidslekken in het dak. Die vinden we over het algemeen bij de aansluiting van het dak op de gevel, bij doorvoeren en schoorstenen en bij aansluitingen van de dakbalken (gordingen) op de (tussen)muur. Dakisolatie geeft ook nog een sterke verbetering van de thermische isolatie in je huis.

Muur- en spouwmuurisolatie

Muurisolatie aanbrengen werkt ook uitstekend als geluidsisolatie in Varsseveld. Zo kunnen we de wand tussen twee woningen of vertrekken voorzien van een ‘buigslappe’ ontkoppelde voorzetwand aan één of beide zijden van de muur. Die voorzetwand bestaat uit een zware, slappe plaat, bevestigd op ontkoppelde profielen en gevuld met een geluidsabsorberend isolatiemateriaal. Ook hierbij dichten we alle aanwezige geluidslekken. En wist je dat spouwmuurisolatie ook zeer goed als ‘geluidsisolatie’ werkt.

Direct contact met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van geluidsisolatie in Varsseveld door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, isolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van diverse elementen in uw woning. Op de over ons pagina kunt u alle certificaten van DUBOTHERM bekijken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top