skip to Main Content

Geluidsisolatie Zutphen

Geluidsoverlast in Zutphen verhelpen met DUBOTHERM

Geluidsoverlast door omgevingsgeluid komt eigenlijk in heel Nederland wel voor door geluid van verkeer of door kabaal van de buren. Waarschijnlijk dus ook in Zutphen. Met geluidsisolatie in Zutphen kun je alle, of toch zeker wel veel, geluidsoverlast wegnemen. Dat kun je bij jouw woning of bedrijfspand ook doen door het inschakelen van DUBOTHERM. Wij zijn specialist in het aanbrengen van geluidsisolatie in Zutphen. Zeker de helft van Nederland ervaart een vorm van geluidsoverlast. Op nummer 1 staat wegverkeer. Maar wist je dat geluidsoverlast door buren op nummer 2 staan? Uit onderzoek blijkt dat langdurige blootstelling aan geluidsoverlast een risico vormt voor de volksgezondheid. Met geluidsisolatie kun je geluidsoverlast en de bijbehorende risico’s buiten houden. Wij helpen je graag met bijvoorbeeld het aanbrengen van vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Geluidsisolatie Zutphen

Geluidsisolatie voor minder omgevingsgeluid

Met je buren kun je afspraken maken over geluid. Maar geluidsoverlast door omgevingsgeluiden is vrijwel ongrijpbaar. Alleen geluidsisolatie in Zutphen van je woning helpt daartegen. Geluidsisolatie in Zutphen aanbrengen heeft zelfs 2 voordelen: het scheelt naast de reductie van geluid ook voor een besparing op je energierekening. Vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie zijn de meest toegepaste vormen van geluidsisolatie.

Vloer- en plafondisolatie om geluid te verminderen

Geluid verminderen kan op diverse manieren, maar plafond- of vloerisolatie is de snelst toepasbare vorm van geluidsisolatie in Zutphen. Bij een houten vloer kunnen we de ruimte tussen de vloerbalken opvullen met geluidsabsorberend materiaal. De holle, geïsoleerde ruimtes tussen de vloerbalken fungeren namelijk nogal als klankkast. Het aanbrengen van isolatiemateriaal geeft een aanzienlijke geluidsreductie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Geluid verminderen met dakisolatie

Dakisolatie met een ontkoppeld plafond is ook een zeer probaat middel als geluidsisolatie in Zutphen. De combinatie van extra ‘tussenstof’ van geluidsabsorberend isolatiemateriaal en een losse binnenafwerking van je dak levert een flinke geluidsreductie op. Daarbij maken we dan ook alle mogelijke geluidslekken in het dak dicht. Die vinden we meestal bij de aansluiting van het dak op de gevel, bij doorvoeren en schoorstenen en bij aansluitingen van de dakbalken (gordingen) op de (tussen)muur. Dakisolatie heeft nog een voordeel: de thermische isolatie in huis verbetert er ook enorm van.

Muur- en spouwmuurisolatie

Tot slot helpt muurisolatie ook heel goed als geluidsisolatie in Zutphen. De muur tussen twee woningen of vertrekken kunnen we namelijk voorzien van een ‘buigslappe’ ontkoppelde voorzetwand aan één of beide kanten van de muur. De voorzetwand is een zware, slappe plaat, die op ontkoppelde profielen is bevestigd en die gevuld is met geluidsabsorberend materiaal. Ook eventuele geluidslekken maken we dan dicht. Spouwmuurisolatie werkt overigens ook zeer goed als ‘geluidsisolatie’.

Direct contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van geluidsisolatie in Zutphen door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, isolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van diverse elementen in uw woning. Op de over ons pagina kunt u alle certificaten van DUBOTHERM bekijken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top