skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Winterswijk

Vakkundige muurisolatie in Winterswijk met DUBOTHERM

Zoek je voor je woning of kantoorpand een gespecialiseerd bedrijf voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Winterswijk? Neem dan snel contact op met de vakmensen van DUBOTHERM. Met spouwmuurisolatie heb je met een geringe investering een uitstekend rendement in het energiezuiniger maken van je woning of bedrijfspand. Die kosten kunnen we laag houden, omdat we slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur hoeven te boren om de spouwmuurisolatie aan te brengen. Als vuistregel geldt dat spouwmuurisolatie in Winterswijk €15,- per vierkante meter buitenmuur kost. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

De spouw van je woning is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte vullen we op met isolatiemateriaal. Zeker de helft van de woningen in Nederland is (nog) niet voorzien van spouwmuurisolatie. Ook in Winterswijk hebben dus nog veel panden muurisolatie nodig. Aanbrengen van spouwisolatie doen we door het boren van gaten in de voegen van de gevel met ongeveer een meter tussenafstand. Door die gaatjes spuiten we isolatiemateriaal in de spouwmuur. De geboorde gaten vullen we daarna weer op met specie in dezelfde kleur als de voeg.

Spouwmuurisolatie Winterswijk

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Ben je benieuwd of jouw woning in Winterswijk spouwmuurisolatie heeft? Waarschijnlijk wel als je huis na 1976 gebouwd is. Die panden zijn standaard voorzien van spouwisolatie. Is je huis ouder? Kijk dan of je in de buitenmuur kleine dichtgemaakte gaatjes kunt zien. Zo ja, dan is er spouwmuurisolatie aangebracht. Zie je die gaatjes niet? Dan kunnen wij je huis alsnog voorzien van spouwmuurisolatie. Twijfel je of muurisolatie in Winterswijk voor jouw huis nodig is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie in Winterswijk

Is spouwmuurisolatie in Winterswijk bij jouw niet mogelijk of wil je juist aanvullende isolatie laten aanbrengen voor een hogere isolatiewaarde? Naast spouwisolatie zijn er twee andere mogelijkheden voor muurisolatie:

  • Binnenisolatie waarbij we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur aanbrengen.
  • Buitenisolatie waarbij we isolatiemateriaal aanbrengen op de buitenkant van de muren en dat afwerken met gevelbekleding. Dit is een duurdere manier van muur isoleren, maar met een vergelijkbaar rendement.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning graag voorzien van spouwmuurisolatie in Winterswijk? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top