skip to Main Content

Vloerisolatie Duiven

DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Voel je constant een ‘koude trek’ door je woning of kantoor in Duiven en krijg je je pand niet goed warm gestookt? Dan kan vloerisolatie in Duiven de oplossing zijn. Hiervoor ga je dan naar DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie. Met vloerisolatie kun je je pand op een zeer rendabele manier isoleren, waarmee je ook meteen zorgt voor meer comfort in je pand. DUBOTHERM werkt inmiddels al ruim 30 jaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten als het gaat om het optimaliseren van de ‘schil’ van woningen, daken, gevels en vloeren. Vloerisolatie in Duiven kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Je leest er hieronder meer over.

Vloerisolatie Duiven

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie is in Duiven het beste aan te brengen via de kruipruimte aan de onderkant van de vloer. Dat is zeer goed mogelijk bij de meeste panden. Het voordeel is dat dit de beste isolatiewaarde geeft. Voorwaarde is hierbij wel dat je kruipruimte goed toegankelijk is en hoog genoeg om de isolatie aan te kunnen brengen. Is je kruipruimte te laag? Dan kun je die misschien (laten) uitgraven. Een aparte toegang (laten) maken kan wellicht ook. Als we niet via de kruipruimte vloerisolatie kunnen aanbrengen, kijken we naar andere manieren om je vloer te isoleren. Wij vertellen je er graag meer over.

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

De bodem van de kruipruimte isoleren is ook een goede manier om kou en vocht buiten te houden. Bodemisolatie levert wel minder comfort op dan vloerisolatie. Ook is de besparing hierbij lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Duiven is wel een goede optie als je kruipruimte erg laag is, of als het niet mogelijk is om de kruipruimte toegankelijk te maken.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Last van optrekkend vocht? Kruipruimte isoleren!

Ventilatie in een kruipruimte is zeer belangrijk. Zonder ventilatie kan radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen er vochtproblemen komen – zowel bij een betonnen als een houten vloer is dat het geval. Op de bodem van de kruipruimte brengen we daarvoor dampremmende kunststof folie aan. Zo voorkomen we dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Heb je interesse in de diensten van DUBOTHERM voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Duiven? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Duiven contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top