skip to Main Content

Vloerisolatie Varsseveld

DUBOTHERM, specialist in bodemisolatie en vloerisolatie

Maak een einde aan tocht en optrekkend vocht vanuit de kelder of kruipruimte van je woning of kantoorpand met vloerisolatie in Varsseveld. DUBOTHERM zorgt ervoor dat je woning met vloerisolatie comfortabel aanvoelt en dat je energierekening lekker laag wordt. Wij zijn de isolatiespecialist voor de volledige isolatie of na-isolatie van je woning. We werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het optimaliseren van de ‘schil’ van de woning, dak, gevel en vloer. Er zijn een aantal manieren om vloerisolatie in Varsseveld aan te brengen. Je leest er hieronder meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vloerisolatie Varsseveld

Vloerisolatie aanbrengen vanuit de kruipruimte

De beste manier om vloerisolatie in Varsseveld aan te brengen, is aan de onderkant van de vloer. Vanuit de kruipruimte dus. Bij de meeste huizen is de kruipruimte goed toegankelijk en is het werken onder de vloer geen probleem. Soms is de kruipruimte echter te ondiep. Dan is uitgaven wellicht een optie, of het maken van een aparte toegang een goed idee. Als dat in beide gevallen moeilijk te realiseren is, kijken we graag samen naar een andere manier voor het aanbrengen van vloerisolatie.

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

Bodemisolatie vanuit de kruipruimte is ook een goede manier om kou en vocht buiten je woning of kantoor te houden. Het is wel zo dat bodemisolatie minder comfort oplevert dan vloerisolatie. Ook is de besparing hierbij enigszins lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Varsseveld is wel een optie als je kruipruimte erg laag is, of als het niet mogelijk is om de kruipruimte toegankelijk te maken voor vloerisolatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Vochtproblemen? Kruipruimte isoleren!

De kruipruimte isoleren is stap 1, maar dan moet stap 2 ook gezet worden: het ventileren van de kruipruimte. Dat is belangrijk omdat zich zonder ventilatie radongas kan ophopen in de kruipruimte. Daarnaast kunnen er zo vochtproblemen ontstaan – zowel bij een betonnen als een houten vloer. Om te voorkomen dat het aangebrachte isolatiemateriaal vochtig wordt, brengen we dan een dampremmende kunststof folie aan.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je meer weten over de diensten van DUBOTHERM voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Varsseveld? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Varsseveld contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top