skip to Main Content

Dakisolatie Aalten

DUBOTHERM, energie besparen met dakisolatie in Aalten

Dakisolatie in Aalten, heb je er al eens over nagedacht hoeveel je kunt besparen op je energierekening als je je dak vakkundig laat isoleren? De specialisten van DUBOTHERM kunnen je dat vertellen. Het is namelijk zo dat via een niet-geïsoleerd dak bijna 70% van alle warmte uit een pand verdwijnt. Met goede dakisolatie bespaar je makkelijk honderden euro’s op jaarbasis aan stookkosten. En je vergroot je wooncomfort enorm. Dakisolatie boven een verwarmde zolder kan plusminus 650 euro per jaar schelen, dakisolatie boven een onverwarmde zolder levert nog altijd ongeveer 400 euro besparing op. Goede dakisolatie in Aalten is dus altijd rendabel. Extra voordeel is het hogere energielabel dat je huis dan krijgt.

dakisolatie Aalten

Dakisolatie voor schuin dak

Dakisolatie in Aalten laten aanbrengen op of onder een schuin dak kan op twee manieren:

  • De binnenkant van een schuin dak isoleren is zeer rendabel. We brengen hierbij een dampremmende folie aan en vullen de ruimte tussen de folie en het dak met isolatiemateriaal. De afwerking doen we daarna met onder andere gipsplaten.
  • De buitenkant van een schuin dak isoleren doen we eenvoudig door het verwijderen van de dakpannen, de isolatie aanbrengen en de dakpannen er weer opleggen. Voordeel hiervan is dat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door de dakbalken. Het isolatiemateriaal maakt het dak hoger, waardoor de aansluiting met de dakgoot opnieuw gemaakt worden. Het is wel een ingrijpende klus die beter gedaan kan worden tijdens een dakrenovatie. De dakpannen moeten er dan toch al af.

Plat dakisolatie in Aalten

Een plat dak isoleren in Aalten kan op de volgende manieren:

  • Dak isoleren aan de binnenkant: Hierbij brengen we isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken met een dampremmende laag.
  • Dak isoleren aan de buitenkant: hierbij brengen we isolatieplaten aan met daarboven een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal plaatsen we dan tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand daarna te laag mocht zijn, kunnen we die ophogen. Plat dakisolatie buiten aanbrengen kan ook met behulp van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten bovenop de bestaande dakbedekking.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Aalten

Voor een optimale en gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie is het belangrijk om alles rondom luchtdicht te maken. Energieverlies door luchtlekken kan wel 30% zijn als je dat niet doet. Door luchtdichting weet je zeker dat je je pand sneller behaaglijk warm hebt en dat die warmte ook langer behouden blijft. Het resultaat is een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Aalten door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top