skip to Main Content

Dakisolatie Arnhem

DUBOTHERM, voor vakkundige dakisolatie in Arnhem

Zoek je een specialist op het gebied van dakisolatie in Arnhem? Laat het dak of de daken van je woning of bedrijfspand vakkundig isoleren door de vakmensen van DUBOTHERM. Een ongeïsoleerd dak is een van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je dan ook jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en woon je comfortabeler. Bij een verwarmde zolder is je voordeel gemiddeld zo’n 650 euro per jaar, bij een onverwarmde zolder bespaar je ongeveer 400 euro. Meer dan 80% van de woningen heeft een geïsoleerd dak, maar de meeste zijn matig geïsoleerd. Het is ook de moeite waard om een dak met matige isolatie te verbeteren. Met dakisolatie in Arnhem verhoog je meestal ook de waarde van je huis.

dakisolatie Arnhem

Dakisolatie voor plat dak

Plat dakisolatie in Arnhem kunnen we op een aantal verschillende manieren vakkundig uitvoeren:

  • Binnenkant plat dak isoleren: dit kan op elk gewenst moment gedaan worden. Het isolatiemateriaal wordt hierbij tussen de dakbalken met een dampremmende laag aangebracht.
  • Buitenkant plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten op het dak aan met een
    dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal wordt hierbij opgesloten door de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand hierna te laag is, moet deze verhoogd worden.
    Een tweede mogelijkheid is het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Dakisolatie voor schuin dak

Dakisolatie in Arnhem voor een schuin dak kan op twee manieren: aan de binnenkant en aan de buitenkant:

  • Dakisolatie binnenkant: isoleren van de binnenkant van een schuin dak levert goede tot zeer goede isolatie op. Vaak brengen we dan een dampremmende folie aan en vullen we de ruimte tussen de folie en het bestaande dak met isolatiemateriaal. Dat werken we bijvoorbeeld met gipsplaten af.
  • Buitenkant dak isoleren is eenvoudigweg dakpannen eraf, isolatie aan de buitenkant aanbrengen en pannen er weer op. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door de dakbalken. Door het isolatiemateriaal wordt het dak hoger en moet de aansluiting met de dakgoot opnieuw gemaakt worden. Een goed moment voor dakisolatie aanbrengen is tijdens een dakrenovatie. Dan moeten de dakpannen er toch af.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Arnhem

Om de gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie te behalen, is luchtdichting cruciaal; het energieverlies door luchtlekken kan namelijk oplopen tot 30%. Met luchtdichting bereik je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die lang behouden blijft. Dit leidt tot een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Arnhem door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top