skip to Main Content

Dakisolatie Duiven

DUBOTHERM, voor vakkundige dakisolatie in Duiven

Merk je dat er via je dak veel warmte naar buiten ‘lekt’? Laat dan een specialist in het aanbrengen van dakisolatie in Duiven langskomen. DUBOTHERM is die specialist. Wij weten als geen ander dat een niet-geïsoleerd dak een zeer grote energieverspiller is. En dat is zonde van het geld. Met goede dakisolatie bespaar je al snel honderden euro’s op jaarbasis aan energielasten en woon je een stuk comfortabeler. Bij een verwarmde zolder scheelt dat zomaar 650 euro, en bij een onverwarmde zolder bespaar je toch nog zo’n 400 euro. Veel woningen zijn al voorzien van goede dakisolatie, maar net zoveel woningen zijn niet of matig geïsoleerd. Een dak met matige isolatie verbeteren loont dus ook de moeite. Met dakisolatie in Duiven verhoog je meestal ook de waarde van je huis. Hieronder lees je meer over dakisolatie.

dakisolatie Duiven

Plat dakisolatie

Ook voor plat dakisolatie in Duiven zijn meerdere mogelijkheden:

  • De binnenkant van een plat dak isoleren kan op elk gewenst moment.  Het isolatiemateriaal wordt tussen de dakbalken aangebracht. Dit gebeurt met een dampremmende laag.
  • Buitenkant plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten aan met een dakbedekkingslaag tegen het dak. Het isolatiemateriaal sluiten we in tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand hierna te laag is, kunnen we deze verhogen. Plat dakisolatie buiten is ook mogelijk door het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Schuin dak isoleren

Dakisolatie in Duiven voor een schuin dak is op twee manieren aan te brengen:

  • Aan de binnenkant: een schuin dak isoleren aan de binnenzijde geeft een goed tot zeer goed resultaat. Vaak brengen we hiervoor een dampremmende folie aan en vullen we de ruimte tussen de folie en het dak met isolatiemateriaal. De afwerking gebeurt met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • De buitenzijde van een schuin dak isoleren is een kwestie van dakpannen verwijderen, isolatiemateriaal aanbrengen en de dakpannen er weer op leggen. Op deze manier wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door de dakbalken. Dakisolatie aanbrengen aan de buitenkant adviseren we vooral tijdens een dakrenovatie. Dan gaan de dakpannen er toch af.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Duiven

Voor het behalen van de gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie is luchtdichting noodzakelijk. Energieverlies door de aanwezigheid van luchtlekken kan oplopen tot zeker 30%. Met luchtdichting voorkomen we dat, en heb je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die langer vastgehouden wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Duiven door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top