skip to Main Content

Dakisolatie Varsseveld

DUBOTHERM, voor vakkundige dakisolatie in Varsseveld

Zoek je een specialist op het gebied van dakisolatie in Varsseveld? Dan kun je uitstekend terecht bij de vakmensen van DUBOTHERM. Wij kunnen het dak of de daken van je woning of bedrijfspand optimaal isoleren zodat je er binnenkort lekker warmpjes bijzit. Dakisolatie is zeer rendabel als je weet dat een niet-geïsoleerd dak een van de grootste energieverspillers in een pand is. Je energierekening zakt met vele euro’s met dakisolatie. Zo is je voordeel bij een dak gemiddeld zo’n 650 euro per jaar, bij een onverwarmde zolder bespaar je ongeveer 400 euro. Veel woningen hebben al wel dakisolatie, maar de vraag is of dat niet beter kan. Het is namelijk ook zeer de moeite waard om een dak met matige isolatie te verbeteren. En met goede dakisolatie in Varsseveld verhoog je meestal ook de waarde van je pand.

dakisolatie Varsseveld

Schuin dak isoleren

Er zijn twee uitstekend manieren voor de dakisolatie van een schuin dak in Varsseveld:

  • Dakisolatie binnenkant schuin dak: isoleren van de binnenkant van een schuin dak levert goede tot zeer goede isolatie op. In de meeste gevallen doen we dat door het aanbrengen van dampremmende folie. De ruimte tussen de folie en het bestaande dak vullen we daarna met isolatiemateriaal. De afwerking doen we met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • De buitenkant isoleren van een schuin dak is eenvoudig, maar wel wat ingrijpender. We halen de dakpannen van het dak, brengen isolatiemateriaal aan en leggen de pannen er weer op. Grote voordeel van de buitenkant isoleren is dat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door de dakbalken. Door het isolatiemateriaal wordt het dak hoger en moet de aansluiting met de dakgoot opnieuw gemaakt worden. Is je dak toch aan renovatie toe? Dan is dat het perfecte moment om dakisolatie aan te brengen.

Dakisolatie voor plat dak

Dakisolatie in Varsseveld voor een plat dak is uiteraard ook heel goed mogelijk. Daar zijn een aantal manieren voor:

  • Binnenkant plat dak isoleren: dit is uitvoerbaar op elk gewenst moment. Hierbij brengen we isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken aan met een dampremmende laag aangebracht.
  • Buitenkant plat dak isoleren: methode waarbij we isolatieplaten met een dakbedekkingslaag aanbrengen op het dak. Het isolatiemateriaal sluiten we hierbij in tussen de bestaande en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand hierna te laag is, verhogen we die. Ook mogelijk is het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Varsseveld

Luchtdichting bij dakisolatie is cruciaal. Dat is nodig om de gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie te behalen. Energieverlies door luchtlekken in het dak kan namelijk oplopen tot 30%. Luchtdichting zorgt ervoor dat je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur bereikt die lang behouden blijft. Op deze manier aangebracht zorgt dakisolatie voor een lager energieverbruik en minder uitstoot van CO2.

Direct contact met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Varsseveld door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top