skip to Main Content

Dakisolatie Winterswijk

DUBOTHERM, specialist in dakisolatie in Winterswijk

Zoek je een specialist in dakisolatie in Winterswijk? Ga dan naar de vakmensen van DUBOTHERM. Het is echt de moeite waard, want een niet-geïsoleerd dak is een zeer grote energieverspiller! En dat kost geld. Goede dakisolatie levert al snel honderden euro’s besparing op jaarbasis aan stookkosten op en je vergroot je wooncomfort enorm. Dat scheelt bij een verwarmde zolder rond de 650 euro per jaar en bij een onverwarmde zolder rond de 400 euro. Een groot deel van de woningen in Nederland is nog niet optimaal voorzien van dakisolatie. Want zelfs een dak met matige isolatie verbeteren is al zeer de moeite waard. Heb jij in Winterswijk ook goede dakisolatie nodig? Je verhoogt hiermee gegarandeerd de waarde van je huis.

dakisolatie Winterswijk

Plat dakisolatie in Winterswijk

Heb je een plat dak? Voor plat dakisolatie in Winterswijk zijn een aantal mogelijkheden:

  • Binnenkant plat dak isoleren: dat kan op elk gewenst moment. Hierbij brengen we isolatiemateriaal met een dampremmende laag aan tussen de dakbalken.
  • Buitenkant plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten aan met een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal sluiten we dan in tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Als de dakrand hierna te laag is, kunnen we die hoger maken. Een andere mogelijkheid van een plat dak isoleren is het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de huidige dakbedekking.

Dakisolatie voor schuin dak

Voor dakisolatie in Winterswijk aanbrengen zijn twee mogelijkheden:

  • Dakisolatie aan de binnenkant: isoleren van een schuin dak aan de binnenkant levert een prima rendement op. In de meeste gevallen brengen we hiervoor een dampremmende folie aan en vullen we de ruimte tussen de folie en het dak met isolatiemateriaal. We werken dat dan af met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • De buitenkant van een schuin dak isoleren is eenvoudig, maar wel ingrijpend. Het is een kwestie van dakpannen eraf, isolatie aan de buitenkant aanbrengen en pannen er weer op. Aan de buitenkant wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door de dakbalken. Dakisolatie aan de buitenkant aanbrengen is het beste mogelijk tijdens een dakrenovatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Bij dakisolatie is luchtdichting noodzakelijk

Om de gewenste isolatiewaarde bij dakisolatie in Winterswijk te behalen is luchtdichting noodzakelijk. Energieverlies als gevolg van luchtlekken kan oplopen tot wel 30%. Met luchtdichting heb je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die lang vastgehouden wordt. Het resultaat is een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van dakisolatie in Winterswijk door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top