skip to Main Content

Dakisolatie Zevenaar

DUBOTHERM, specialist in dakisolatie in Zevenaar

Merk je dat je woning of kantoor erg veel tocht en dat je veel moet stoken om het pand warm te krijgen en te houden? Kies dan voor dakisolatie in Zevenaar. Je kunt het dak van je woning of bedrijfspand vakkundig laten isoleren door de vakmensen van DUBOTHERM. Een slecht of niet geïsoleerd dak geeft zeer veel warmteverlies. En dat komt de inhoud van je portemonnee niet ten goede. Met goede dakisolatie verminder je je stookkosten met honderden euro’s op jaarbasis. En je vergroot daarmee ook je woongenot. Bij een verwarmde zolder kan dakisolatie zomaar 650 euro schelen, bij een onverwarmde zolder is dat meestal toch nog zo’n 400 euro. 80 procent van de Nederlandse woningen heeft goede dakisolatie, maar de rest van de woningen is niet of matig geïsoleerd. Ook een dak met een matige isolatie is zeker de moeite van het verbeteren waard. Met dakisolatie in Zevenaar verhoog je bovendien meestal de waarde van je woning.

dakisolatie Zevenaar

Plat dakisolatie

Ook voor dakisolatie in Zevenaar zijn twee er twee verschillende mogelijkheden. Dat zijn:

  • Binnenkant van een plat dak isoleren: dat kan op elk gewenst moment. We brengen dan het isolatiemateriaal aan tussen de dakbalken met een dampremmende laag.
  • Buitenkant van een plat dak isoleren: hierbij brengen we isolatieplaten aan met een dakbedekkingslaag. Het isolatiemateriaal wordt hierbij ingesloten tussen de oude en de nieuwe dakbedekkingslaag. Mocht de dakrand te laag zijn, dan kunnen we die hoger maken. Een andere mogelijkheid van plat dakisolatie aan de buitenkant is door het aanbrengen van drukvaste, waterbestendige isolatieplaten op de bestaande dakbedekking.

Schuin dakisolatie

Dakisolatie in Zevenaar kan op een schuin dak en op een plat dak. Voor dakisolatie op een schuin dak zijn twee mogelijkheden.

  • Dakisolatie aan de binnenkant: isoleren van een schuin dak aan de binnenkant geeft een uitstekend resultaat. De isolatie bestaat dan uit een dampremmende folie. De ruimte tussen de folie en het dak vullen we met isolatiemateriaal. Het afwerken van het dak aan de binnenkant doen we met bijvoorbeeld gipsplaten.
  • De buitenkant van een schuin dak isoleren gaat het makkelijkst door het verwijderen van de dakpannen om daarna de isolatie aan de buitenkant aan te brengen. Daarna kunnen de dakpannen er weer op. Op deze manier wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door de dakbalken. Dakisolatie aanbrengen aan de buitenkant gaat perfect tijdens een dakrenovatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Luchtdichting bij dakisolatie in Zevenaar

Voor het bereiken van een goede isolatiewaarde bij dakisolatie in Zevenaar is luchtdichting onvermijdelijk. Luchtlekken kunnen leiden tot een energieverlies van maar liefst 30 procent. Met luchtdichting bereik je in je woning sneller een behaaglijke temperatuur die ook beter binnen blijft. Het resultaat is een fors lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Ook je woning of kantoorpand laten voorzien van dakisolatie in Zevenaar door de specialisten van DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 348 37 530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, dakisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de dakisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Tevens verwerkt DUBOTHERM de Airflex isolatiefolies, zoals de Airflex Permovap. Dit is een dampopen dakisolatiefolie, geschikt voor toepassing direct onder de dakpan.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top