skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Aalten

DUBOTHERM voor muurisolatie in Aalten

Spouwmuurisolatie in Aalten? Heb jij dat al in jouw woning of bedrijfspand aangebracht? Als dan niet het geval is, kun je het beste contact opnemen met een echte isolatiespecialist: DUBOTHERM. Spouwmuurisolatie laten aanbrengen houdt in dat je met een kleine investering je pand een stuk energiezuinig maakt. De kosten voor spouwisolatie aanbrengen zijn laag, doordat we slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur hoeven boren om het isolatiemateriaal aan te brengen. Onze vuistregel voor spouwmuurisolatie in Aalten is €15,- per vierkante meter buitenmuur. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Tussen de binnenmuur en de buitenmuur van je pand zit een holle ruimte. Dat is de spouw. Die ruimte vullen we met isolatiemateriaal. Zeker de helft van de woningen in Nederland is voorzien van spouwmuurisolatie, de andere helft uiteraard nog niet. Spouwisolatie aanbrengen doen we door het boren van gaten in de voegen van de gevel met ongeveer een meter tussenafstand. Via die gaatjes spuiten we het isolatiemateriaal in de spouw. De gaatje vullen we daarna weer op met specie in dezelfde kleur als het voegwerk.

Spouwmuurisolatie Aalten

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Heeft jouw woning in Aalten spouwmuurisolatie? Als je huis na 1976 gebouwd is waarschijnlijk wel. Moderne panden zijn eigenlijk standaard voorzien van spouwisolatie. Bij en ouder huis kun je aan kleine dichtgemaakte gaatjes zien of er muurisolatie in zit. Geen gaatje te zien? Dan kunnen wij je huis alsnog voorzien van spouwmuurisolatie in Aalten. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Extra muurisolatie in Aalten

Is spouwmuurisolatie in Aalten bij jouw niet mogelijk of wil je misschien extra muurisolatie laten aanbrengen voor een hogere isolatiewaarde? Dat kan op twee manieren:

  • Binnenisolatie: we brengen aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal aan tussen de wand en de muur.
  • Buitenisolatie: we brengen isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken dat af met gevelbekleding. Dit is iets duurder dan binnen isoleren, maar het rendement is gelijk.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je pand graag voorzien van spouwmuurisolatie in Aalten? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top