skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Arnhem

Vakkundige muurisolatie met DUBOTHERM

Zoek je een specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Arnhem? Voor muurisolatie ga je naar de vakmensen van DUBOTHERM. Spouwmuurisolatie is de ideale manier om voor betrekkelijk weinig geld je complete woning energiezuiniger te maken. Omdat er slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur geboord hoeven te worden voor het isolatiemateriaal, blijven de kosten voor spouwisolatie betrekkelijk laag en heb je optimaal isolatievoordeel. Als vuistregel geldt dat spouwmuurisolatie in Arnhem €15,- per vierkante meter buitenmuur kost. Onderstaand lees je meer over wat DUBOTHERM als spouwmuur specialist voor je kan betekenen.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte kun je laten opvullen met isolatiemateriaal. In Nederland is de helft van de spouwmuren nog niet geïsoleerd. Muurisolatie is in Arnhem dus ook in veel panden nog nodig. Voor spouwisolatie boren we gaten in de voegen van de gevel op ongeveer een meter afstand van elkaar. Via die gaten spuiten we isolatiemateriaal in de spouw. De gaten maken we daarna weer dicht met specie in dezelfde kleur.

Spouwmuurisolatie Arnhem

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Heeft je woning in Arnhem spouwmuurisolatie? Huizen van na 1976 hebben standaard spouwisolatie. Is je woning ouder? Dan kun je aan de dichtgemaakte gaatjes in het voegwerk zien of je spouwmuurisolatie hebt. Als dat niet het geval is, kunnen wij je huis alsnog vakkundig voorzien van spouwmuurisolatie. Voor spouwisolatie in Arnhem gebruiken wij hoogwaardige isolatiematerialen. Welk materiaal het meest geschikt is voor je woning, hangt helemaal af van het type pand en het soort gevelwerk. Dat beoordelen we uiteraard ter plaatse. Twijfel je of muurisolatie nodig is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie

Is spouwmuurisolatie in Arnhem in je huis niet mogelijk, omdat je gevel hiervoor niet geschikt is? Of wil je extra muurisolatie voor een hogere isolatiewaarde? Naast spouwmuurisolatie zijn er twee andere mogelijkheden voor muurisolatie, namelijk binnenisolatie en buitenisolatie.

  • Binnenisolatie: hierbij maken we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen deze wand en de muur.
  • Buitenisolatie: hierbij brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken we dat af met gevelbekleding. Deze muurisolatie is kostbaarder dan spouwmuurisolatie, maar levert wel een goed rendement op. Let wel: voor buitenisolatie heb je wellicht een vergunning van de gemeente nodig.

Neem direct contact op met de specialisten van DUBOTHERM

Wil je je woning graag voorzien van spouwmuurisolatie in Arnhem? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@duboplus.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top