skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Dieren

Vakkundige muurisolatie door DUBOTHERM

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je woning of kantoorpand vakkundig kan voorzien van spouwmuurisolatie in Dieren? Ga dan naar de specialisten van DUBOTHERM. Want met goed aangebrachte spouwmuurisolatie wordt je complete woning of bedrijfspand voor een relatief laag bedrag een flink stuk energiezuiniger. De kosten van het aanbrengen van muurisolatie kunnen we laag houden, omdat we slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur hoeven te boren om de isolatie aan te brengen. Spouwisolatie geeft een zeer goed isolatie resultaat. Wat betreft de kosten is de vuistregel voor spouwmuurisolatie in Dieren €15,- per vierkante meter. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Wat is spouwmuurisolatie?

De spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een woning. Die spouw vullen we op met isolatiemateriaal. Voor het aanbrengen van spouwisolatie boren we gaten in de voegen van de gevel met een tussenafstand van ongeveer een meter. Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de spouwmuur. De gaten vullen we daarna met voegmortel. Zeker 50% van de woningen in Nederland heeft (nog) geen spouwmuurisolatie. Ook in Dieren is dus nog bij veel panden muurisolatie nodig. Is dat bij jou ook het geval?

Spouwmuurisolatie Dieren

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Is je woning of kantoor in Dieren voorzien van spouwmuurisolatie? Huizen van na 1976 hebben standaard spouwisolatie. Heb je een ouder huis? Kijk dan of er in het voegwerk dichtgemaakte gaatjes zitten. Dat duidt op de aanwezigheid van spouwmuurisolatie. Zitten er geen gaatjes? Laat ons dan je pand alsnog voorzien van spouwmuurisolatie. Voor spouwisolatie in Dieren maken wij gebruik van de beste isolatiematerialen. Twijfel je of muurisolatie voor jouw huis nodig is? Neem dan contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie in Dieren

Zijn de muren van je woning minder goed, of zelfs niet geschikt voor spouwmuurisolatie in Dieren? Of wil je extra muurisolatie laten aanbrengen voor het bereiken van een hogere isolatiewaarde? Voor het aanbrengen van muurisolatie zijn, naast spouwmuurisolatie, nog twee andere mogelijkheden

  • Binnenisolatie: hierbij maken we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur.
  • Buitenisolatie: hierbij brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken we dat af met gevelbekleding. Deze vorm van muurisolatie is wel iets kostbaarder dan spouwmuurisolatie, maar levert ook een zeer goed rendement op. Het kan overigens wel zijn dat je hiervoor een vergunning van de gemeente nodig hebt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je spouwmuurisolatie in Dieren in je woning of kantoor laten aanbrengen? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top