skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Doetinchem

Vakkundige muurisolatie met DUBOTHERM

Wil je je woning laten isoleren en zoek je een specialist voor spouwmuurisolatie in Doetinchem? Ga dan naar de vakmensen van DUBOTHERM. Want met spouwmuurisolatie kun je je complete woning voor relatief weinig geld energiezuiniger laten maken. Die kosten blijven laag, omdat er slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur geboord hoeven worden om het isolatiemateriaal aan te brengen. Spouwisolatie geeft een optimaal resultaat. Als vuistregel geldt dat spouwmuurisolatie in Doetinchem €15,- per vierkante meter buitenmuur kost. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Wat is spouwmuurisolatie?

De ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een woning noemen we een spouw. Die ruimte is op te vullen met isolatiemateriaal. Zeker de helft van de woningen in Nederland heeft (nog) geen spouwmuurisolatie. Ook in Doetinchem is dus nog veel muurisolatie nodig. Voor het aanbrengen van spouwisolatie boren we gaten in de voegen van de gevel op ongeveer een meter afstand van elkaar. Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de spouwmuur. De geboorde gaten vullen we weer met specie in dezelfde kleur als de voeg.

Spouwmuurisolatie Doetinchem

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Heeft je woning in Doetinchem al spouwmuurisolatie? Daar kom je eenvoudig achter. Huizen van na 1976 hebben standaard spouwisolatie. Heb je een ouder huis? Kijk dan of je in het voegwerk dichtgemaakte gaatjes ziet. Dat duidt op spouwmuurisolatie. Zie je die gaatjes niet? Dan kunnen wij je huis alsnog voorzien van spouwmuurisolatie. Voor spouwisolatie in Doetinchem maken wij gebruik van de beste isolatiematerialen. Twijfel je of muurisolatie voor jouw huis nodig is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie in Doetinchem

Zijn de muren van je woning niet geschikt voor spouwmuurisolatie in Doetinchem? Of wil je extra muurisolatie om een hogere isolatiewaarde te realiseren? Er zijn naast spouwmuurisolatie twee andere mogelijkheden voor het aanbrengen van muurisolatie:

  • Binnenisolatie: hierbij maken we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur.
  • Buitenisolatie: hierbij brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken dat af met gevelbekleding. Deze vorm van muurisolatie is wel iets kostbaarder dan spouwmuurisolatie, maar levert ook een zeer goed rendement op. Het kan overigens wel zijn dat je hiervoor een vergunning van de gemeente nodig hebt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning graag voorzien van spouwmuurisolatie in Doetinchem? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top