skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Duiven

DUBOTHERM voor vakkundige muurisolatie

Zit je er in Duiven graag warmpjes bij en is je huis of bedrijfspand nog niet helemaal geïsoleerd? Om dat te regelen ga je naar een specialist voor spouwmuurisolatie in Duiven: DUBOTHERM. Met goed aangebrachte spouwmuurisolatie kun je je complete woning voor relatief weinig geld energiezuinig laten maken. De kosten voor het aanbrengen zijn laag, omdat er slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur geboord hoeven te worden om het isolatiemateriaal aan te brengen. Als vuistregel geldt dat spouwmuurisolatie in Duiven €15,- per vierkante meter kost. En spouwisolatie geeft een optimaal resultaat. Onderstaand lees je meer over wat DUBOTHERM voor je kan betekenen.

Aanbrengen van spouwmuurisolatie

De ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een woning of ander pand heet een spouw. Voor spouwmuurisolatie vullen we die ruimte op met isolatiemateriaal. Bij het aanbrengen van spouwisolatie in Duiven boren we gaten in de voegen van de gevel op ongeveer een meter afstand van elkaar. Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de spouwmuur. De gaatjes vullen we vervolgens weer op met specie in dezelfde kleur als de voeg.

Spouwmuurisolatie Duiven

Spouwisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Als je wilt weten of je al spouwmuurisolatie in Duiven hebt, kun je daar eenvoudig achter komen. Vrijwel alle huizen die na 1976 gebouwd zijn, hebben standaard spouwisolatie. Is je huis ouder? Dan kun je kijken of er in het voegwerk van de muren kleine dichtgemaakte gaatjes zitten. Als dat zo is, duidt dat op spouwmuurisolatie. Zie je geen gaatjes? Dan kun je ons alsnog inschakelen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Voor spouwisolatie in Duiven gebruiken wij de beste isolatiematerialen. Als je twijfelt of muurisolatie bij jou nodig is, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Extra muurisolatie in Duiven

Naast spouwmuurisolatie kun je ook een andere soort muurisolatie in Duiven laten aanbrengen:

  • Binnenisolatie: hierbij maken we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur.
  • Buitenisolatie: dit is een goede vervanging van spouwisolatie. In dit geval brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken dat af met gevelbekleding. Deze vorm van muurisolatie is wat duurder dan spouwmuurisolatie, maar levert ook een zeer goed rendement op. Het kan overigens wel zijn dat je hiervoor een vergunning van de gemeente nodig hebt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je je woning of bedrijfspand laten voorzien van spouwmuurisolatie in Duiven? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top