skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Varsseveld

Muurisolatie van de specialisten van DUBOTHERM

Zoek je een specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Varsseveld? Ga dan naar de vakmensen van DUBOTHERM. Bij ons kun je terecht voor alle soorten isolatie, waaronder uiteraard ook spouwisolatie. Met goede spouwmuurisolatie maak je je hele woning of kantoorpand tegen geringe kosten een flink stuk energiezuiniger. De kosten van het aanbrengen van muurisolatie zijn bescheiden, omdat we hiervoor slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur hoeven boren om de isolatie aan te brengen. Bij ons is de vuistregel voor spouwmuurisolatie in Varsseveld €15,- per vierkante meter. Spouwisolatie geeft een zeer goed rendement. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Wat is spouwmuurisolatie?

De ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een pand is de spouw. Voor het isoleren van je woning of kantoor vullen we die met isolatiemateriaal. Dat doen we door het boren van gaatjes in de voegen van de gevel. Tussen die gaatjes zit ongeveer een meter. Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de spouw. Als dat klaar is, vullen we de gaatjes weer op met voegmortel. Wist je dat zeker 50% van de woningen in Nederland (nog) geen spouwmuurisolatie heeft. Is dat bij jou ook het geval? Spouwmuurisolatie aanbrengen in Varsseveld duurt ongeveer een dag en het geeft nauwelijks tot geen hinder.

Spouwmuurisolatie Varsseveld

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Huizen die na 1976 gebouwd zijn, hebben standaard spouwisolatie. Is je huis voor die tijd gebouwd? Controleer dan of er muurisolatie aanwezig is. Dat kun je zien aan mogelijke dichtgemaakte gaatjes in het voegwerk. Zie je geen gaatjes? Dan is je pand in Varsseveld niet voorzien van spouwmuurisolatie. Het is wel verstandig om dat te laten doen. Daarvoor kun je ons natuurlijk bellen. Voor spouwisolatie in Varsseveld maken wij gebruik van de beste isolatiematerialen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie in Varsseveld

Is spouwmuurisolatie van je pand in Varsseveld niet (goed) mogelijk? Of wil je extra muurisolatie laten aanbrengen voor een hogere isolatiewaarde? Dan zijn er nog twee goede manieren om je pand te isoleren:

  • Met binnenisolatie maken we aan de binnenkant van de muur een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur.
  • Met buitenisolatie brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren. Dat werken we vervolgens af met gevelbekleding. Deze manier van isoleren is een tikkeltje kostbaarder dan spouwmuurisolatie, maar het rendement is vrijwel identiek. Overigens kan het wel zo zijn dat je voor buitenisolatie een gemeentelijk vergunning nodig hebt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je spouwmuurisolatie in Varsseveld in je woning of kantoor laten aanbrengen? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Mailen kan ook via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top