skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Zevenaar

Vakkundige muurisolatie door de specialisten

Spouwmuurisolatie in Zevenaar voor uw woning of bedrijfspand laat u aanbrengen door de specialisten van DUBOTHERM. Met vakkundig aangebrachte spouwmuurisolatie maak je je complete woning of bedrijfspand voor een relatief laag bedrag een flink stuk energiezuiniger. De kosten van het aanbrengen van muurisolatie in Zevenaar vallen reuze mee. Deze kosten kunnen we laag houden, omdat er slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur geboord hoeven worden om de isolatie aan te brengen. De vuistregel voor spouwmuurisolatie in Zevenaar is €15,- per vierkante meter. Spouwisolatie biedt een uitstekend isolatie resultaat. Onderstaand lees je meer over wat we bij DUBOTHERM voor je kunnen betekenen.

Wat is spouwmuurisolatie?

De spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een woning. Die spouw vullen we op met isolatiemateriaal. Spouwisolatie aanbrengen doen we door het boren van gaten in de voegen van de gevel met een tussenafstand van plusminus 1 meter. Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de spouw. De geboorde gaten vullen we aansluitend op met voegmortel in dezelfde kleur als het origineel. Zeker 50% van de woningen in Nederland heeft (nog) geen spouwmuurisolatie. Ook in Zevenaar is dus nog wat isolatiewerk te verrichten.

Spouwmuurisolatie Zevenaar

Spouwmuurisolatie voor bestaande bouw en nieuwbouw

Is je woning of kantoor in Zevenaar al voorzien van spouwmuurisolatie? Dat kan uiteraard, want huizen van na 1976 zijn eigenlijk allemaal voorzien van standaard spouwisolatie. Is je huis van een oudere datum? Kijk dan of er in het voegwerk dichtgemaakte gaatjes zitten. Daaraan kun je zien of er spouwmuurisolatie aanwezig is. Zijn die gaatjes er niet? Laat je pand dan alsnog voorzien van spouwmuurisolatie door DUBOTHERM. Voor spouwisolatie in Zevenaar gebruiken wij de beste materialen. Twijfel je of muurisolatie voor jouw huis nodig is? Wij komen graag kijken en geven een vrijblijvend advies.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Aanvullende muurisolatie voor hogere isolatiewaarde

Zijn de muren van je woning minder geschikt voor spouwmuurisolatie in Zevenaar? Of streef je een hogere isolatiewaarde na voor je woning of kantoor? Naast spouwisolatie zijn er nog twee mogelijkheden voor het aanbrengen van muurisolatie. Dat zijn:

  • Binnenisolatie: hierbij plaatsen we een voorzetwand met isolatiemateriaal tussen de wand en de muur van uw pand.
  • Buitenisolatie: hierbij brengen we isolatiemateriaal aan op de buitenkant van de muren en werken dat af met gevelbekleding. Dit is wel wat duurder dan spouwmuurisolatie, maar het rendement is net zo goed. Wellicht heb je hiervoor wel een vergunning van de gemeente nodig.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je spouwmuurisolatie in Zevenaar in je woning of kantoor laten aanbrengen? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top