skip to Main Content

Spouwmuurisolatie Zutphen

DUBOTHERM voor vakkundige muurisolatie

Is je woning nog niet voorzien van spouwmuurisolatie in Zutphen? Laat dan snel de specialisten van DUBOTHERM dan snel spouwisolatie verzorgen. Wij zorgen ervoor dat je met perfect aangebrachte spouwmuurisolatie je complete woning of bedrijfspand voor een relatief laag bedrag een flink stuk energiezuiniger maakt. Als vuistregel geldt voor spouwmuurisolatie in Zutphen €15,- per vierkante meter. Wij kunnen de kosten voor spouwmuurisolatie aanbrengen laag houden, omdat we slechts kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur hoeven boren om de spouw te isoleren. Spouwisolatie geeft een zeer goed isolerend resultaat. Onderstaand lees je meer over wat DUBOTHERM voor je kan betekenen.

Wat is spouwmuurisolatie?

De spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur van een woning. Die holle ruimte vullen we op met isolatiemateriaal. Dat doen we door het boren van kleine gaatjes waar we spouwisolatie in spuiten. Dat duurt ongeveer een dag. Als dat klaar is, vullen we de gaatjes weer met voegmortel. Zeker 50% van de woningen in Nederland heeft (nog) geen spouwmuurisolatie. Ook in Zutphen is dus ook nog bij veel panden muurisolatie nodig. Bij jou ook?

Spouwmuurisolatie Zutphen

Spouwmuurisolatie voor bestaande panden en nieuwbouw

Heeft je woning of bedrijfspand in Zutphen spouwmuurisolatie? Panden die gebouwd zijn voor 1976 hebben dat niet standaard. Panden van latere datum meestal wel. Kijk dus of er gaatjes in het voegwerk van de muren zitten. Als dat het geval is, dan is je pand voorzien van spouwmuurisolatie. Zitten er geen gaatjes? Laat ons dan je pand alsnog voorzien van spouwmuurisolatie. Voor spouwisolatie in Zutphen maken wij gebruik van de beste isolatiematerialen. Twijfel je of pand geïsoleerd is? Neem dan even contact met ons op, dan komen we kijken voor gratis en vrijblijvend advies.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Extra muurisolatie in Zutphen

Is spouwmuurisolatie in Zutphen voor je pand niet mogelijk, of wil je extra muurisolatie laten aanbrengen voor een nog betere isolatiewaarde? Voor het aanbrengen van muurisolatie zijn, naast spouwmuurisolatie, nog twee andere mogelijkheden:

  • Binnenisolatie met een voorzetwand bij de muur. De ruimte daartussen vullen we met isolatiemateriaal.
  • Buitenisolatie waarbij we isolatiemateriaal aanbrengen op de buitenkant van de muren en die we afwerken met gevelbekleding. Deze vorm van muurisolatie is iets kostbaarder dan spouwmuurisolatie, maar levert een vrijwel identiek rendement op. Hiervoor heb je overigens misschien wel een vergunning van de gemeente nodig.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je ook spouwmuurisolatie in Zutphen in je woning of kantoor laten aanbrengen? Neem voor informatie, advies en/of het maken van een afspraak contact op met DUBOTHERM via 06 3483 7530. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, spouwmuurisolatie specialist

DUBOTHERM heeft voor de spouwmuurisolatie bewust gekozen voor toepassing van Supafil. Dit materiaal is bewezen duurzaam, biedt veel voordelen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van spouwmuren met minerale wolvlokken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top