skip to Main Content

Vloerisolatie Aalten

DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Heb je in je woning of kantoorpand een aanhoudende koude luchtstroom en kost het veel moeite om de vertrekken in je pand om temperatuur te krijgen? Dan is vloerisolatie in Aalten de manier om dat probleem op te lossen. Voor vloerisolatie en bodemisolatie ga je naar de specialisten van DUBOTHERM. Van vloerisolatie heb je direct plezier, omdat het voor meer comfort in je pand zorgt. Daar kun je bij ons van op aan. Wij zijn al 30 jaar actief in de meest uiteenlopende isolatieprojecten. Wij staan bij zowel particuliere als zakelijke klanten garant voor het optimaliseren van de ‘schil’ van panden, daken, gevels en vloeren. Vloerisolatie in Aalten en bodemisolatie kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Hieronder vind je meer informatie.

Vloerisolatie Aalten

Vloer isoleren vanuit de kruipruimte

De beste manier om vloerisolatie in Aalten aan te brengen, is door dat te doen vanuit de kruipruimte, dus aan de onderkant van de vloer. Een vloer isoleren geeft de meeste isolatiewaarde. Bij de meeste panden is dat geen enkel probleem. Uiteraard moet de kruipruimte goed toegankelijk en hoog genoeg zijn om de isolatiewerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Een kruipruimte die te laag blijkt te zijn, is misschien uit te graven. Een aparte toegang (laten) maken kan wellicht ook. Als dat beide onmogelijk is, gaan we kijken naar andere mogelijkheden om je vloer te isoleren. Dat bekijken we ter plaatse.

DUBOTHERM bodemisolatie

Een andere goede manier om kou en vocht geen kans te geven, is bodemisolatie die we vanuit de kruipruimte kunnen aanbrengen. Bodemisolatie in Aalten levert minder comfort dan vloerisolatie. Ook is de besparing hierbij lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Maar bodemisolatie in Aalten aanbrengen is wel een goede optie als je kruipruimte erg laag is, of als de kruipruimte niet toegankelijk (te maken) is.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Last van optrekkend vocht? Kruipruimte isoleren!

Ventilatie in een kruipruimte is zeer belangrijk. Zonder ventilatie kan er radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen vochtproblemen komen. Dat geldt voor zowel een betonnen als een houten vloer. Op de bodem van de kruipruimte brengen we daarvoor dampremmende kunststof folie aan. Daarmee voorkomen we dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Heb je interesse in de diensten van DUBOTHERM voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Aalten? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Aalten contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top