skip to Main Content

Vloerisolatie Arnhem

DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Wil je vloerisolatie in Arnhem laten aanleggen? Dan kun je terecht bij DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie. Vloerisolatie is een rendabele manier van isoleren en het zorgt direct voor meer comfort in je woning. DUBOTHERM is dé isolatiespecialist voor de volledige isolatie of na-isolatie van je woning. Wij zijn er voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het optimaliseren van de ‘schil’ van de woning, dak, gevel en vloer. Vloer- of bodemisolatie in Arnhem kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Hieronder lees je er meer over. Je kunt voor meer informatie ook direct contact met ons opnemen.

Vloerisolatie Arnhem

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie in Arnhem is het makkelijkst aan te brengen door de onderkant van de vloer te isoleren vanuit de kruipruimte. Dit is bij de meeste huizen goed mogelijk en het levert zeer goede vloerisolatie op. Een voorwaarde om de onderkant van de vloer te isoleren, is dat je kruipruimte goed toegankelijk is en dat deze hoog genoeg is om de isolatie aan te brengen. Is je kruipruimte te laag, dan kun je die wellicht (laten) uitgraven. Is de kruipruimte niet toegankelijk, dan kun je een toegang (laten) maken. Is dit beide niet mogelijk, kies dan voor een andere manier om je vloer te laten isoleren.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

Het isoleren van de bodem van de kruipruimte is een goede manier om koude en vocht buiten te houden, maar levert minder comfort op dan vloerisolatie. Ook is de besparing lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Arnhem is wel een optie als de kruipruimte te laag is, of als de kruipruimte niet toegankelijk (te maken) is.

Kruipruimte isoleren in Arnhem tegen vocht

Ventilatie in de kruipruimte is erg belangrijk. Zonder ventilatie kan radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen er ook vochtproblemen ontstaan – zowel bij een betonnen als een houten vloer. Op de bodem van de kruipruimte brengen we dan een dampremmende kunststof folie aan. Die voorkomt dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Heeft u interesse in de diensten van DUBOTHERM voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Arnhem? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Arnhem contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top