skip to Main Content

Vloerisolatie Dieren

DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Vloerisolatie in Dieren nodig? Dan is DUBOTHERM het bedrijf waar je zijn moet. Wij zijn specialist in vloerisolatie en bodemisolatie. Met vloerisolatie kun je je pand rendabel isoleren want het zorgt direct voor aanzienlijk meer comfort in je woning. Wij zijn dé isolatiespecialist in de regio voor de volledige isolatie of na-isolatie van je woning. Zowel particulieren als zakelijke klanten maken graag gebruik van onze diensten. Vooral ook omdat wij al 30 jaar ervaring hebben in het optimaliseren van de ‘schil’ van de woning, dak, gevel en vloer. Vloer- of bodemisolatie in Dieren kan op verschillende manieren aangebracht worden. We vertellen er hieronder meer over. Direct contact met ons opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Vloerisolatie Doetinchem

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte aanbrengen

Vloerisolatie in Dieren kunnen we het makkelijkst vanuit de kruipruimte door het isolatiemateriaal aan te brengen door de onderkant van de vloer. Bij veel huizen is daar in de kruipruimte voldoende ruimte voor. Het levert ook nog eens het meeste rendement op. Voorwaarde is dus wel dat we onder de vloer moeten kunnen werken voor het aanbrengen van de vloerisolatie. Als de kruipruimte te laag is, kun je die wellicht (laten) uitgraven. Is de kruipruimte niet bereikbaar, dan is het maken van een toegang wellicht een optie. En als dat ook niet mogelijk is, moet je misschien kiezen voor een andere manier van isoleren. Wij denken hierin uiteraard graag met je mee.

Bodemisolatie van DUBOTHERM

Bodemisolatie in Dieren is ook een mogelijkheid voor je woning. Het isoleren van de bodem van de kruipruimte is een goede manier om kou en nattigheid buiten je woning te houden. Maar het is wel minder rendabel dan vloerisolatie. De energiebesparing is hierbij ook lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Dieren is wel een optie als de kruipruimte te laag is, of als de kruipruimte niet toegankelijk (te maken) is.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Kruipruimte isoleren in Dieren tegen vocht

Ventilatie in de kruipruimte is erg belangrijk. Zonder ventilatie kan er ten eerste radongas ophopen in de kruipruimte. En daarnaast kunnen er vochtproblemen ontstaan – dat geldt voor zowel een betonnen vloer als een houten vloer. Op de bodem van de kruipruimte brengen wij in dat geval een dampremmende kunststof folie aan. Hiermee voorkomen we dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Dieren ga je naar de specialisten van DUBOTHERM. Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Dieren contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top