skip to Main Content

Vloerisolatie Doetinchem

DUBOTHERM, de specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Is het de hoogste tijd voor vloerisolatie in Doetinchem in je woning of kantoorpand? Ga dan naar de specialist in vloerisolatie en bodemisolatie: DUBOTHERM. Vloerisolatie is een zeer rendabele manier van isoleren waarmee je direct zorgt voor meer comfort in je pand. DUBOTHERM is isolatiespecialist voor de volledige isolatie of na-isolatie van je woning. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het optimaliseren van de ‘schil’ van de woning, dak, gevel en vloer. Vloerisolatie in Doetinchem kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Je leest er hieronder meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vloerisolatie

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie is in Doetinchem het makkelijkst aan te brengen aan de onderkant van de vloer, vanuit de kruipruimte dus. Bij de meeste huizen is dat goed mogelijk en het levert zeer goede vloerisolatie op. Voor het aanbrengen van vloerisolatie is het wel een voorwaarde dat je kruipruimte goed toegankelijk is en hoog genoeg is om de isolatie aan te brengen. Als je kruipruimte te laag is, kun je die misschien wel (laten) uitgraven. Eventueel is het mogelijk om een aparte toegang te (laten) maken. Als dat allebei niet kan, is er wellicht een andere Is manier om je vloer te laten isoleren. Wij vertellen je er graag meer over.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

Het isoleren van de bodem van de kruipruimte is een goede manier om kou en vocht buiten te houden. Let wel dat bodemisolatie minder comfort oplevert dan vloerisolatie. Ook is de besparing lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Doetinchem is wel een optie als je kruipruimte erg laag is, of als het niet mogelijk is om de kruipruimte toegankelijk te maken.

Last van optrekkend vocht? Kruipruimte isoleren!

Ventilatie in de kruipruimte is erg belangrijk. Zonder ventilatie kan radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen er ook vochtproblemen ontstaan – zowel bij een betonnen als een houten vloer. Op de bodem van de kruipruimte brengen we dan een dampremmende kunststof folie aan. Die voorkomt dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Heb je interesse in de diensten van DUBOTHERM voor vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Doetinchem? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Doetinchem contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top