skip to Main Content

Vloerisolatie Winterswijk

DUBOTHERM gespecialiseerd in vloerisolatie en bodemisolatie

Zoek je een isolatiespecialist voor het verhelpen van optrekkend vocht of een koude luchtstroom door de vloer van je woning of kantoorpand? Neem dan snel contact op met DUBOTHERM voor het laten aanleggen van vloerisolatie of bodemisolatie in Winterswijk. Vloerisolatie is een zeer rendabele isolatiemethode waarmee je direct plezier hebt door het extra comfort dat het in je pand oplevert. DUBOTHERM is de isolatiespecialist voor volledige isolatie of na-isolatie van je woning. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Al ruim 30 jaar zijn wij specialist in het optimaliseren van de ‘schil’ van woningen, daken, gevels en vloeren. Vloerisolatie in Winterswijk en bodemisolatie kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Onderstaand lees je er meer over.

Vloerisolatie Winterswijk

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie in Winterswijk kunnen we op een eenvoudige manier aanbrengen aan de onderzijde van de vloer. Meestal is dat dus de kruipruimte. In de meeste panden is er in de kruipruimte voldoende bewegingsmogelijkheid voor het plaatsen van goede vloerisolatie. Mocht de kruipruimte toch te weinig ruimte bieden, dan is het (laten) uitgraven hiervan wellicht een optie, of je kunt er een aparte toegang in (laten) maken. Lukt dat niet, dan zoeken we naar andere oplossingen voor vloerisolatie. Wij adviseren je er graag over.

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

Met bodemisolatie in de kruipruimte van je pand houd je kou en vocht eenvoudig buiten. Bodemisolatie is wel wat minder efficiënt dan vloerisolatie en ook de besparing die het oplevert is lager, uitgaande van dezelfde isolatiewaarde. Maar bodemisolatie in Winterswijk is wel de beste oplossing voor wanneer je kruipruimte niet toegankelijk is.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Optrekkend vocht? Kruipruimte isoleren

Goed ventileren in de kruipruimte is zeer belangrijk. Als je dat niet doet, kan zich radongas ophopen in de kruipruimte. Ook kunnen er vochtproblemen ontstaan, zowel bij een betonnen als een houten vloer. We brengen daarbij op de bodem van de kruipruimte een dampremmende kunststof folie aan. Daarmee voorkomen we dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je meer weten over de diensten van DUBOTHERM en vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Winterswijk? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Winterswijk contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top