skip to Main Content

Vloerisolatie Zevenaar

DUBOTHERM, specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Heb je last van optrekkend vocht of koude lucht door de vloer van je woning of kantoorpand? Dan wordt het de hoogste tijd voor vloerisolatie of bodemisolatie in Zevenaar. Hiervoor kun je terecht bij de grootste specialist in vloerisolatie en bodemisolatie: DUBOTHERM. Vloerisolatie is een zeer rendabele manier van isoleren waarmee je direct meer comfort in je pand hebt. DUBOTHERM is isolatiespecialist voor de volledige isolatie of na-isolatie van je woning. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het optimaliseren van de ‘schil’ van de woning, dak, gevel en vloer. Vloerisolatie in Zevenaar kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Je leest er hieronder meer over.

Vloerisolatie Zevenaar

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie is in Zevenaar het makkelijkst aan te brengen aan de onderkant van de vloer, vanuit de kruipruimte dus. De meeste panden hebben ruim voldoende bewegingsruimte in de kruipruimte om goede vloerisolatie aan te brengen. Is de kruipruimte te laag? Dan kun je die misschien wel (laten) uitgraven. Eventueel is het mogelijk om een aparte toegang te (laten) maken. Lukt dat niet, dan moeten we kijken naar een andere manier om je vloer te isoleren. Wij adviseren je er graag over.

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

Door het isoleren van de bodem van de kruipruimte houd je kou en vocht prima buiten. Bodemisolatie levert wel minder comfort dan vloerisolatie. Ook de besparing die het oplevert, pakt lager uit (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Zevenaar is een goede optie als je kruipruimte erg laag of ontoegankelijk is.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Kruipruimte isoleren bij optrekkend vocht

Ventilatie in de kruipruimte is erg belangrijk. Zonder ventilatie kan radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen er ook vochtproblemen ontstaan – zowel bij een betonnen als een houten vloer. Op de bodem van de kruipruimte brengen we in dat geval een dampremmende kunststof folie aan. Daarmee voorkomen we dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Contact opnemen met DUBOTHERM

Wil je meer weten over de diensten van DUBOTHERM en vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-isolatie in Zevenaar? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Zevenaar contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top