skip to Main Content

Vloerisolatie Zutphen

DUBOTHERM, expert in bodemisolatie en vloerisolatie

Wist je dat je met vloerisolatie in Zutphen op een zeer rendabele manier je woning of bedrijfspand kunt isoleren? Bij DUBOTHERM kunnen we je er alles over vertellen. Wij zijn namelijk de specialist in vloerisolatie en bodemisolatie in de regio. Vloerisolatie merk je meteen, warmte blijft langer hangen en je pand voelt comfortabeler aan. DUBOTHERM is isolatiespecialist voor de volledige isolatie of na-isolatie van woningen en bedrijfspanden. Wij hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het optimaliseren van de ‘warmteschil’ van woningen, daken, gevels en vloeren. Vloerisolatie in Zutphen kunnen we op verschillende manieren aanbrengen. Je leest er hieronder meer over. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vloerisolatie Zutphen

Vloerisolatie aanbrengen vanuit de kruipruimte

Vloerisolatie in Zutphen is het makkelijkst aan te brengen vanuit de kruipruimte, dus onder de vloer. Bij de meeste huizen levert dat geen probleem op, vanwege de diepte van de kruipruimte. Als die niet voldoende ruimte biedt, kun je die wellicht (laten) uitgraven. Eventueel is het ook mogelijk om een aparte toegang te (laten) maken. Als dat beide niet mogelijk is, zoeken we samen naar een andere manier van het aanbrengen van vloerisolatie. Wij adviseren je graag.

Bodemisolatie bij DUBOTHERM

De bodem van de kruipruimte isoleren is ook een goede manier om kou en vocht buiten te houden. Het is makkelijker aan te brengen, maar deze bodemisolatie biedt uiteindelijk iets minder comfort dan de hoger gelegen vloerisolatie. Ook is de besparing bij bodemisolatie lager (uitgaande van dezelfde isolatiewaarde). Bodemisolatie in Zutphen aanbrengen is dus wel een optie bij een zeer lage kruipruimte.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Geen optrekkend vocht meer na kruipruimte isoleren!

Luchtcirculatie en ventilatie is in een kruipruimte zeer belangrijk. Als je niet ventileert kan zich radongas ophopen in de kruipruimte en kunnen er ook vochtproblemen ontstaan – zowel bij een betonnen als een houten vloer. Dat wil je niet! Op de bodem van de kruipruimte kunnen we dan een dampremmende kunststof folie aanbrengen waarmee we voorkomen dat het isolatiemateriaal vochtig wordt.

Meer weten over de werkzaamheden van DUBOTHERM?

Wil je meer weten over de werkzaamheden van DUBOTHERM wat betreft vloerisolatie, bodemisolatie of kruipruimte-siolatie in Zutphen? Neem dan voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor vloerisolatie in Zutphen contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier hier op deze website in.

DUBOTHERM, vloerisolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van vloeren met reflecterende isolatiefolie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top