skip to Main Content

Geluidsisolatie Zevenaar

Einde aan geluidsoverlast in Zevenaar met DUBOTHERM

Heb je flinke geluidshinder in je woning of kantoor? Dat kan zijn door lawaai van de buren, maar ook door omgevingsgeluid, gewoon van buiten. Met geluidsisolatie in Zevenaar ben je daar voorgoed van verlost. Voor het aanbrengen van diverse soorten geluidsisolatie in Zevenaar kun je terecht bij de specialisten van DUBOTHERM. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van geluidsisolatie. In 50% van de huishoudens en kantoren ervaart men op een of andere manier geluidsoverlast. Wegverkeer maakt het meeste lawaai. Maar onderschat de buren niet, die staan op plek nummer twee van het meeste geluidsoverlast. Uit onderzoek blijkt dat langdurige geluidsoverlast een risico voor de volksgezondheid vormt. Met geluidsisolatie kun je geluidsoverlast tegenhouden. Wij helpen je graag met het reduceren van geluidsoverlast in je woning met bijvoorbeeld vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Geluidsisolatie Zevenaar

Geluidsisolatie vermindert omgevingsgeluid

Geluidsoverlast moet je natuurlijk aanpakken bij de bron. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Met je buren kun je afspraken maken over geluid. Maar buitengeluiden zijn vrij moeilijk aan te pakken. Geluidsisolatie van de constructie van je woning is in de meeste gevallen de oplossing om geluidsoverlast te verminderen. Geluidsisolatie in Zevenaar aanbrengen heeft zelfs 2 voordelen: het vermindert geluidsoverlast en je bespaart ook op je energiekosten, omdat je ook je warmte isoleert. Voor het verminderen van geluid zijn drie zeer goede mogelijkheden: vloer- en plafondisolatie, dakisolatie en (spouw)muurisolatie.

Minder lawaai met vloer- en plafondisolatie

Voor geluidsisolatie in Zevenaar is vloerisolatie en plafondisolatie zeer effectief. Dat gaat in 1 keer: de houten vloeren in oudere woningen kunnen we isoleren door het opvullen van de ruimte tussen de vloerbalken. De holle, geïsoleerde ruimtes tussen de vloerbalken fungeren namelijk als een klankkast. Door het aanbrengen van isolatiemateriaal vermindert het geluid van de vloer enorm. Wij helpen je graag met het reduceren van geluidsoverlast in je woning door vloerisolatie en/of plafondisolatie.

Uw woning isoleren?

Verduurzaam uw woning met DUBOTHERM!

Geluid verminderen met dakisolatie

Ook zeer effectief als geluidisolatie in Zevenaar is dakisolatie met een ontkoppeld plafond. Door een combinatie van extra ‘tussenstof’ van geluidsabsorberend isolatiemateriaal en een losse binnenafwerking van je dak levert een flink geluidsreductie op. Ook dichten we daarbij alle mogelijke geluidslekken in je dak, meestal te vinden bij de aansluitingen van het dak op de gevel, bij doorvoeren en schoorstenen en bij aansluitingen van dakbalken (gordingen) op de (tussen)muur. Extra voordeel van dakisolatie is een sterke verbetering van de thermische isolatie in huis.

Muur- en spouwmuurisolatie

Geluidsisolatie in Zevenaar is ook mogelijk door het aanbrengen van muurisolatie. De muur tussen twee woningen of vertrekken voorzien we dan van een ‘buigslappe’ ontkoppelde voorzetwand aan één of beide kanten van de muur. De voorzetwand is een zware, slappe plaat, die op ontkoppelde profielen vastzit en die gevuld is met geluidsabsorberend materiaal. We dichten dan eventuele geluidslekken. Spouwmuurisolatie werkt ook zeer goed als ‘geluidsisolatie’. Het biedt dus, naast thermische isolatie, ook goede geluidsreductie.

Direct contact met DUBOTHERM

Wil je je woning of kantoorpand ook voorzien van geluidsisolatie in Zevenaar door DUBOTHERM? Neem voor informatie, advies en het maken van een afspraak contact op met 06 34 83 75 30. Je kunt ons ook mailen via info@dubotherm.nl, of vul het contactformulier in.

DUBOTHERM, isolatie specialist

DUBOTHERM is door Insula Certificatie gecertificeerd voor het thermisch na-isoleren van diverse elementen in uw woning. Op de over ons pagina kunt u alle certificaten van DUBOTHERM bekijken.

Insula_Keurmerk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Back To Top